STOJKOVIĆ SE PRISETIO SKANDALA: Golman Partizana otkrio ulogu Dejana Stankovića u Đenovi

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 23:31

STOJKOVIĆ SE PRISETIO SKANDALA: Golman Partizana otkrio ulogu Dejana Stankovića u Đenovi

Iskusni čuvar mreže pričao o situaciji koja mu je obeležila karijeru.

Golman Partizana Vladimir Stojković, bio je gost emisije "Teme do Arene" na TV Arena sport i otkrio je veoma zanimljive stvari koje su prethodile skandalu u Đenovi pred meč kvalifikacija između reprezentacija Italije i Srbije 2010. godine.

Tada su navijači upali u autobus sa željom da se obračunaju sa Stojkovićem, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je baš te godine prešao u Partizan. On je otkrio da ga je spasao Dejan Stanković.

- Jeste, istina je da je bilo konflikta sa navijačima u autobusu.  Uleteli su unutra, tu je Žigić ustao, ali na kraju je Deki imao prepirku s njima gde ih je bukvalno zamolio na svoje ime da izađu i da to ne sme da se dešava u autobusu reprezentacije. Sigurno da je Deki tu odigrao najveću ulogu - rekao je Stojković i dodao:

- Ja sam imao slušalice na ušima. U jednom trenutku Danko Lazović mi kaže: "Ajde sedi tamo na poslednja sedišta, ovi nešto napolju dobacuju". Ja sednem pozadi čujem pesmu kroz šiber i kreće neka frka, autobus tu zatvori vrata, ali oni ih za sekund otvore. Ulete sa bakljama, tu nastane gužva i Deki onda krene da smiruje situaciju - objasnio je Stojković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.