STIŽE REPREZENTATIVAC: Partizan našao štopera! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2018, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIŽE REPREZENTATIVAC: Partizan našao štopera! (VIDEO)

Crno-beli ga prate već duže vreme.

Kako prenosi portal “CG futbal”, na meti crno-belih je  kapiten Zete iz Golubovaca Igor Vujačić. Kako se saznaje skauti Partizana već duže vreme prate 23-godišnjeg štopera (189 cm) i postoje realne šanse da mladi reprezentativac Crne Gore završi u Humskoj ovog leta.

KLANJA MU SE ENGLESKA: A sećate li se kako je IZGLEDAO Jokanović dok je igrao za Partizan? (FOTO)

BOMBA NA OSTRVU! Matić dobija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << POJAČANJE od 110 miliona evra! Nećete VEROVATI ko je u pitanju! (FOTO)

Vujačić je za Zetu odigrao 96 mečeva u šampionatu Crne Gore i postigao je četri pogotka. Bio je i član Mogrena iz Budve, a kratko vreme proveo je u Vojvodini iz Novog Sada, za koju je zabeležio dva nastupa u Super ligi Srbije.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Partizan našao pojačanje na "Trešnjici"!

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2018

Klub iz Humske traga za potencijalnim pojačanjima za sledeću sezonu...Nastavlja se potraga za potencijalnim pojačanjima za narednu sezonu kada se radi o FK Partizan...Crno-beli žele da se pojačaju u svim linijama tima, ali pre svega bi trebalo da se reši ono bitnije pitanje, a to je pitanje trenera...Danas...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.