BOMBA NA OSTRVU! Matić dobija POJAČANJE od 110 miliona evra! Nećete VEROVATI ko je u pitanju! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2018, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOMBA NA OSTRVU! Matić dobija POJAČANJE od 110 miliona evra! Nećete VEROVATI ko je u pitanju! (FOTO)

Murinjo ima paklen plan.

Čini se da je na pomolu kraj sage oko novog kluba Sergeja Milinkovića-Savića. Predsednik Lacija Klaudio Lotito nalazi se na velikim mukama, pošto je u Rim stiglo "pojačanje" ponude za srpskog reprezentativca.

NOVAK 12. PUT NA ROLAN GAROSU: Svi ZNAJU kada ga je OSVOJIO! A sećate li se DEBIJA u Parizu? (VIDEO)

RASTANAK SE PRIMAKAO: Zvezdu posle kvalifikacija NAPUŠTA jedan od NAJBOLJIH igrača! (FOTO)

VEZISTA PARTIZANA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << OTKRIO: Ovo me je RAZOČARALO, a zbog OVOGA sam bio NAJSREĆNIJI! (FOTO)

Dugo se SMS vezivao za najveće evropske klubove, želeli su ga velikani iz Mančestera, Siti i Junajted, šampion Evrope Real iz Madrida, Pari sen Žermen...

Lotito u početku nije želeo da priča o ceni ispod 100.000.000 evra, pa su na Old Trafordu rešili da "pojačaju" ponudu. Murinjo želi još jednog Srbina u ekipi, pa je Specijalni odlučio da proda Pola Pogbu i kao zamenu dovede Sergeja na Teatar Snova.

Novi iznos koji Crveni đavoli nude je 110.000.000 evropskih novčanica, plus bonusi. Portugalac kao keca u rukavu vidi odlične odnose između Žorža Mendeša i predsednika nebesko-plavih, koji su uspešno sarađivali letos kada je Keita Balde prelazio iz Rima u Monako.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STIŽE REPREZENTATIVAC: Partizan našao štopera! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2018

Crno-beli ga prate već duže vreme...Kako prenosi portal “CG futbal”, na meti crno-belih je  kapiten Zete iz Golubovaca Igor Vujačić. Kako se saznaje skauti Partizana već duže vreme prate 23-godišnjeg štopera (189 cm) i postoje realne šanse da mladi reprezentativac Crne Gore završi u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.