STIGLO SAOPŠTENJE IZ HUMSKE: Nelegalni organi JSD Partizan vrše zloupotrebu ovlašćenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 17:36

STIGLO SAOPŠTENJE IZ HUMSKE: Nelegalni organi JSD Partizan vrše zloupotrebu ovlašćenja

APR odbio prijavu.

Posle odluke Agencije za privredne registre da odbije prijavu od strane JSD Partizan, ogalsio se Fudbalski klub Partizan. Prijavu JSD Partizan je u ime te organizacije podneo Zoran Lončar, a ona je dobijena jer nije utvrđeno da je FK Partizan član JSD Partizan.

Iz Husnek su se brzo oglasili saopštenjem koje prenosimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u celosti, a njega je potpisao predsednik pravne komisije Dragan Palibrk.

 - Povodom odluke APR, kojom je odbačena prijava nelegalnih organa JSD Partizan, uz obrazloženje da prema evidenciji u registru FK Partizan nije član JSD Partizan. FK Partizan je 22.09.2022.godine izvršio izmene i dopune Statuta, prema kojem ne postoji mogućnost da bilo koje drugo pravno lice pa ni JSD Partizan uvede privremene mere u FK Partizan. Uvođenje privremenih mera nije pravno moguće prema Statutu FK Partizan koji je registrovan 28.09.2022. u APR-u. Nelegalni organi JSD Partizan vrše zloupotrebu ovlašćenja iz Statuta JSD Partizan, želeći da dovedu u zabludu pre svega APR, kao i sportsku javnost - navodi se u saopštenju.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.