STIGAO DEMANTI O OSNIVANJU KLUBA NAVIJAČA PARTIZANA U RIJECI: To je totalna izmišljotina i neistina

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 11:01

STIGAO DEMANTI O OSNIVANJU KLUBA NAVIJAČA PARTIZANA U RIJECI: To je totalna izmišljotina i neistina

Neprijatno su iznenađeni objavom crno-belih.
FK Partizan je najavio da će u Rijeci biti osnovan Klub navijača Partizana koji bi okupljao sve simpatizere kluba iz Kvarnera i Istre, ali stigli su demanti.
Crno-beli su naveli i da je sastanak inicirao nekadašnji igrač kluba Refik Kozić te da su tu bili i njegov kum Borislav Krkelić te članovi veteranske sekcije Kluba malog fudbala Ribnica iz Rijeke Milan Rimac i Aldo Stipanov koji bi, kako je navedeno, trebalo da budu i osnivači Kluba navijača.
- Tačno je da smo bili na utakmici u Beogradu. S obzirom da su naše karijere ostvarivane osamdesetih godina prošlog veka, jasno je da imamo veze, pa tako i prijateljske, s ljudima iz tih...
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.