STEFANOVIĆ PRED PARTIZAN: Očekuje nas laka utakmica u kojoj nemamo šta da izgubimo

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 16:36

STEFANOVIĆ PRED PARTIZAN: Očekuje nas laka utakmica u kojoj nemamo šta da izgubimo

FMP dočekuje Partizan sutra od 20 časova.

Košarkšai FMP-a uspeli su drugu sezonu u nizu da obezbede plasman u plej-of regionalnog takmičenja, a sutra od 20 časova dočekukju jednog od favorita u ABA ligi, ekipu Partizana. Trener Pantera Nenad Stefanović smatra da su ovo najlakše utakmice.

 - Kao što uvek kažem i mojim igračima, očekuje nas zaista laka utakmica u kojoj nemamo apsolutno ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da izgubimo. Igramo protiv ekipe koja igra jednu zaista odličnu košarku ne samo na nivou ABA lige, nego i Evrope. Ako sve bude kako treba, a verujem da će biti, igraće i Top 8 Evrolige. Vidi se velika razlika u ovogodišnjim i prošlogodišnjim igrama, zna se čiji je to pečat i tu nema mnogo šta da se priča. Mi da bismo napredovali, moramo da igramo sa najboljima, ove utakmice tako i doživljavamo. Želimo da se prikažemo u što boljem svetlu, apsolutno da budemo rasterećeni, da damo sve što imamo u ovom momentu. Želimo da vidimo gde smo u odnosu na jedan takav tim, nemamo šta da izgubimo, možemo samo da dobijemo i stručni štab, kao i svi igrači, radujemo se utakmici sa Partizanom - rekao je Stefanović.

Prvotimac Pantera Čarls Mening ističe da je Partizan jedan od najboljih timova na ovim prostorima.

 - Partizan je odličan tim, jedan od najboljih na ovim prostorima. Biće to pravi test za nas kao tim i svakog pojedinačno. Uzbuđeni smo što ćemo imati priliku da se odmerimo sa njima. Moramo da budemo fokusirani, igramo našu igru i vodimo računa o detaljima da bismo bili konkurentni. Potrebno je da budemo agresivni u odbrani i pokušamo da ih limitiramo jer oni zaista imaju mnogo napadačkih kvaliteta. Takođe, izgubljene lopte moramo da svedemo na minimum i sledimo plan koji nam je stručni štab pripremio. Želimo da se držimo svojih principa koji nas odlikuju i da odigramo najbolje moguće u narednoj utakmici - rekao je Mening.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.