STAVIO JE TAČKU NA GLASINE: Hezonja govorio o dolasku u Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 17:17

STAVIO JE TAČKU NA GLASINE: Hezonja govorio o dolasku u Partizan

Jasan je...

Košarkaš Real Madrida, Mario Hezonja govorio je o eventualnom prelasku u Partizan.

- To su gluposti, to su samo mediji, nikad nisam imao problem ni sa kim ovde. U ekipi sam koja me želi, i koju ja želim - jasan je bio Mario.

Kraljevski klub i šampion ABA lige se sastaju u četvrtak od 20:45 u Vizink centru.

- Prošlogodišnje četvrtfinale je bilo jedno od najboljih u istoriji košarke. Real i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan su uvek bili prijateljski klubovi, i nisu nam potebne gluposti zbog tenzija na terenu, koje su česte. Oni (Partizan) su promenili par igrača, mi smo malo manje, imaju najboljeg trenera na svetu. Neće biti lak meč sigurno. Partizan je uvek nezgodna ekipa.

Dotakao se i hrvatske reprezentacije.

- Imali smo odlične starije generacije, kojih nažalost više nema u reprezentaciji, sad je sve na nama. Naša generacija je bila zlatna u svim mlađm kategorijama, pa ako nećemo mi sad, ko če? Moramo se usaglasiti i moramo malo ozbiljnije shvatiti to leto - zaključio je Hezonja.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Hezonja: Partizan nam je prijateljski klub, isti je sistem kao u Realu

Izvor: B92, 21.Dec.2023

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja prisetio se prošlogodišnjeg četvrtfinala Evrolige između njegovog Reala i Partizana, pred novi susret dva tima...Crno-beli će posle trijumfa u Valensiji u posetu španskoj prestonici, gde će pokušati u okviru 16. kola da produže sjajnu seriju...Da će biti teško...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.