Hezonja: Partizan nam je prijateljski klub, isti je sistem kao u Realu

Izvor: B92, 21.Dec.2023, 17:36

Hezonja: Partizan nam je prijateljski klub, isti je sistem kao u Realu

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja prisetio se prošlogodišnjeg četvrtfinala Evrolige između njegovog Reala i Partizana, pred novi susret dva tima.

Crno-beli će posle trijumfa u Valensiji u posetu španskoj prestonici, gde će pokušati u okviru 16. kola da produže sjajnu seriju.

Da će biti teško isprečiti im se na tom putu, svestan je i Hezonja.

"Serija protiv Partizana je jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od najboljih košarkaških četvrtfinala. Postalo je poznato zbog tuče na terenu, a to ne bi trebalo da je tako jer su Partizan i Real Madrid prijateljski klubovi. Nema tu nikakvih problema i ne treba praviti tenzije, to se dešava. Isti je sistem u Partizanu, zna se ko je glavni, imaju jednog od najboljih trenera svih vremena, uvek su nezgodna ekipa, a mi se nadamo pobedi", rekao je Hezonja u razgovoru za Sportklu.

Demantovao je navode da postoje nesuglasice oko produžetka saradnje sa Realom.

"To su gluposti, natezanje medija. Ja bih voleo da se sve odvija u pravom smeru. Real Madrid me želi i ja želim da budem u njemu. Važno mi je da smo uvek u borbi za trofeje i pobede", dodao je Hezonja.

Ove sezone je njegov tim jači za Fakunda Kampaca.

"Bio je i pre u Madridu, poznaje sistem, zna sve manje-više. Potpisali smo najboljeg slobodnog igrača ovog leta. Pomogao nam je da odemo na nivo više, nadamo se ponavljanju uspeha iz prošle sezone", zaključio je Hezonja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.