Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2021, 22:36

STATISTIKA: Dvojke odlične (20/26), 22 izgubljene lopte Partizana

Meč Hamburga i Partizana iz ugla brojki

Čudna utakmica na severu Nemačke. Debitant protiv jednog od glavnih favorita Evrokupa. Ishod očekivan. Čak 61 dat poen crno-belih za poluvreme. A onda 57 poena Hamburga u drugom poluvremenu.

Partizan može da slavi najviše zahvaljujući Kevinu Panteru. Amerikanac je dao 26 poena, gađao je 8/8 za dva poena, ali i samo 1/7 za tri. Pratio ga je Dalas >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Mur sa 17 poena, dok su Jam Madar i Alen Smailagić ubacili po 13. Rodion Kuruc nije igrao iako je bio sa ekipom.

Najvažnija statistička kategorija Partizana bila je ona koja se tiče šuta za dva poena. Crno-beli su šutirali čak 20/26, što je 76,9%. Za tri poena su gađali takođe jako dobro - 14/30 što je 46,7%. Odlučila su i slobodna bacanja u kojima je Partizan bio gotovo nepogrešiv - 24/25!

Partizan je bio bolji i u skokovima od domaćina, zabeležio je 38 uhvaćenih lopti, a Hamburg 25. U asistencijama je bilo nerešeno - 24/24.

Gledajući indeks korisnosti, jasno je da smo gledali efikasan meč. Partizanov ukupni indeks je čak 136, a Hamburgov 96. Panter je doprineo sa 38 indeksnih poena, a pratio ga je Rade Zagorac sa 20 (šest poena, sedam skokova, pet asistencija, dve ukradene lopte, jedna izgubljena).

Crno-beli će sigurno raditi na tome da smanje broj izgubljenih lopti. Imali su ih čak 22, naspram devet Hamburga. Takođe, Partizan je zabeležio samo četiri ukradene lopte na utakmici.

Odbrana se nije proslavila...

Pogledajte celokupnu statistiku utakmice (link OVDE).

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.