STANOJEVIĆ POSLE NOVOG TRIJUMFA: Ne možemo uvek pobeđivati lako, izmene donele preokret

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2021, 19:04

STANOJEVIĆ POSLE NOVOG TRIJUMFA: Ne možemo uvek pobeđivati lako, izmene donele preokret

Crno-beli nastavljaju dominaciju u prvenstvu.

Fudbaleri Partizana savladali su Metalac u odloženoj utakmici 5. kola Superlige rezultatom 3:1 (1:1). Svoje utiske nakon susreta u Humskoj izneo je trener Parnog valjak Aleksandar Stanojević.

- Svaka utakmica je teška, iskreno govoreći teško je pobediti svaku utkamicu. Ne možemo uvek lako pobeđivati. Mučio nas je Metalac veći deo utakmice, ali izmene su donele preokret, mogu biti zadvoljan - rekao je Stanojević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Šef stručnog štaba Metalca, Žarko Lazetić, kratko je prokomentarisao poraz svoje ekipe.

- Čestitam Partizanu na pobedi, mi smo napravili greške koje ekipa kao što je Partizan lako kažnjava. Jako sam zadovoljan što smo pritiskali crno-bele na njihovom stadionu. To je za nas opitmistično. Čestitam i mojim igračima na dobroj igri, možda će nam ovo biti podstrek za nastavak sezone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanojević: Mučio nas je Metalac, u drugom poluvremenu smo bili opasniji

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Okt.2021

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je Metalac u današnjoj utakmici namučio njegovu ekipu, ali da je zadovoljan igrom u drugom poluvremenu i novom pobedom u domaćem šampionatu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.