ŠTA ĆE GROBARI REĆI NA OVO? Objavljene kvote za Real - Partizan, ovo MNOGI nisu očekivali

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2023, 19:16

ŠTA ĆE GROBARI REĆI NA OVO? Objavljene kvote za Real - Partizan, ovo MNOGI nisu očekivali

Niko više ne sme da otpiše ekipu Željka Obradovića.

Navijači Partizana sa nestrpljenjem čekaju 25. april i početak TOP 8 faze Evrolige, u kojoj će njihovi ljubimci snage odmeriti sa Real Madridom.

Španski tim je u doigravanje ušao sa treće pozicije i svakako da važi za favorita u plej-ofu, što se može videti i po kvotama u kladionicama, ali one takođe potvrđuju da su crno-beli daleko od statusa autsajdera.

Kvota da će se četa Željka Obradovića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << plasirati na fajnal for iznosi 3,80! Sa druge strane kvota na Real je 1,27.

Mnogi su mislil da će španski velikan dobiti još manju kvotu, tj. da će im se dati još veće šanse za prolaz dalje, ali očigledno niko ne sme da odbaci Partizan.

U prvoj utakmici koja ja se igra u Madridu 25. aprila kvota na trijumf domaćina iznosi 1,25 dok pobeda crno-belih daje 4,50.

Što se tiče osvajanja titule, Real je tek treći favorit za kvotom 4,50, dok je Partizan na šestom mestu sa koeficijentom 12.

Pogledajte kako izgleda Beatris Moreira, devojka Giljermea Soareša fudbalera Brage

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.