SRBIN ILI STRANAC: Evo kakvog centra ŽELI Partizan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020, 17:44

SRBIN ILI STRANAC: Evo kakvog centra ŽELI Partizan!

Crno-beli u potrazi za pojačanjima.

Gledajući prošlu sezonu, Partizan je uspeo da sačuva okosnicu tima koji je beležio fenomenalne rezultate i dominirao u Evrokupu i ABA ligi. Pandemija koronavirusa uticala je da crno-beli ostanu bez trofeja na oba fronta, pa će morati sve ispočetka u novoj sezoni.

Pošto su Inter i Mančester Junajted izborili plasman u polufinale Lige Evrope, večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (21.00) se u Gelzenkirhenu za isti cilj bore Šahtjor i Bazel. Brazilska kolonija iz Donjecka je favorit s kvotom 1,85, iks je 3,50, a dvojka 4,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šahtjor - Bazel.

U međuvremenu, Vlado Šćepanović je na mestu trenera zamenio Andreu Trinkijerija, dok je kadar crno-belih popunjen gotovo na svim pozicijama. Jedina dilema vlada na "petici", rukovodstvo traga za novim centrom. Pominjao se veliki broj igrača, licitiralo se sa imenima, a uglavnom se pričalo o stranim košarkašima.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović otkriva da crno-beli razmišljaju i o dovođenju domaćeg igrača na ovoj poziciji, dok su sportskom sektoru odrešene ruke kada je u pitanju dolazak pojačanja.

- Nije istina da gledamo samo strance, gledamo i domaće igrače. Na dovođenju igrača radi sportski sektor, a kad budu našli centra, imaju budžet na raspolaganju - rekao je Mijailović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.