Inter i Mančester junajted u polufinalu Lige Evrope

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2020, 23:31

Inter i Mančester junajted u polufinalu Lige Evrope

Fudbaleri Intera i Mančester junajteda plasirali su se u polufinale Lige Evrope, pošto su večeras u četvrtfinalnim utakmicama savladali Bajer iz Leverkuzena 2:1 (2:1), odnosno Kopenhagen sa 1:0.

Golove za milanski tim na "neutralnom" terenu u Diseldorfu, postigli su Nikolo Barela u 15. i Romelu Lukaku u 21. minutu, dok je strelac za Leverkuzen bio Kaj Haverc u 25. minutu.

I Mančester junajted plasirao se u polufinale Lige Evrope, pošto je večeras u Kelnu u četvrtfinalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << posle produžetaka savladao Kopenhagen sa 1:0.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Bruno Fernandeš u 95. minutu iz jedanaesterca.

Mančester junajted će u polufinalu 27. avgusta igrati protiv boljeg iz sutrašnjeg duela između Vulverhemptona i Sevilje.

Sutra se sastaju Šahtjor - Bazel, Vulverhempton - Sevilja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inter prvi polufinalusta Lige Evropa

Izvor: Danas, 10.Avg.2020

Fudbaleri Intera plasirali su se u polufinale Lige Evropa, pošto su večeras u Diseldorfu pobedili Bajer Leverkuzen sa 2:1.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.