SRBIJA OVO NIJE DOŽIVELA! Mažić je OŠTETIO Partizan, a odgovor iz Humske je ŠOKIRAO celu naciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2018, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIJA OVO NIJE DOŽIVELA! Mažić je OŠTETIO Partizan, a odgovor iz Humske je ŠOKIRAO celu naciju

Burni dani.

Partizan je u nedelju uveče u Nišu oštećen za očigledan penal. Za razliku od nekih prethodnih situacija u kojima je Partizan bio oštećen, iz kluba nije izdato saopštenje, niti je bilo verbalnih napada na Milorada Mažića koji nije svirao očigledan penal za crno-bele koji je mogao da u potpunosti promeni tok meča na stadionu Čair. Sportski direktor Partizana Ivica Iliev je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iznenađujućim tonom i rečima govorio o najboljem srpskom arbitru.

- Govorio sam ranije mnogo puta, ponoviću i sada, posle meča u Nišu, Milorad Mažić je najbolji srpski i najbolji svetski sudija. Bez obzira što nije dosudio taj jedanaesterac, koji je zaista očigledan, niko Mažiću ništa ne zamera iz Partizana. Naprotiv, kad bi to bilo izvodljivo, voleli bismo da bude glavni sudija na svakoj našoj utakmici do kraja sezone. Ako je i trebalo da nam se dogodi onakva greška, neka se dogodi od najboljeg, jer smo svi uvereni da nije bilo nikakve namere, niti predumišljaja – rekao je sportski direktor Partizana.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na instagram profilu portala SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.