SPREMA SE OPSADA: Grobari najavljuju invaziju na Banovo brdo! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 09.Dec.2016, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMA SE OPSADA: Grobari najavljuju invaziju na Banovo brdo! (FOTO)

Pred utakmicu protiv Čukaričkog, navijači Partizana su pokrenuli akciju kako bi stadion na Banovom brdu bio njihov ‘domaći teren’.

Do kraja jesenjeg dela šampionata u Superligi Srbije ostalo je još dva kola. Trener Partizana Marko Nikolić najavio je opšte stanje pripravnosti i opreza pred gostovanje Čukaričkog, a mobilizaciju vrše i navijači crno-belih.
MARKO NIKOLIĆ: Kruna se stavlja na kraju!
Sudeći po slikama koje su objavljene >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na zvaničnoj viber konverzaciji FK Partizan, Grobari su krenuli u opštu akciju po Beogradu, kako bi dominirali navijanjem na Banovom brdu u nedelju od 16:30h.
FOTO: Viber / FK Partizan FOTO: Viber / FK Partizan FOTO: Viber / FK Partizan FOTO: Viber / FK Partizan
The post SPREMA SE OPSADA: Grobari najavljuju invaziju na Banovo brdo! (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.