SPORTAL.RS: Pjunik - Partizan, bez TV prenosa

Izvor: Sportal.rs, 18.Jul.2010, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPORTAL.RS: Pjunik - Partizan, bez TV prenosa

Fudbaleri Partizana u sredu igraju revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za plasman u Ligu šampiona protiv jermenskog Pjunika.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez TV prenosa iz Jerevana?

Izvor: Mondo, 18.Jul.2010

Navijači Partizana, po svemu sudeći, ostaće uskraćeni za direktan televizijski prenos revanš utakmice 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Pjunika i srpskog šampiona.

Nastavak na Mondo...

FUDBALERI PARTIZANA DANAS PUTUJU U JEREVAN

Izvor: Kurir, 19.Jul.2010, 10:12

Iako je revanš meč protiv ekipe Pjunika zakazan za sredu u 17.00 časova (nema TV prenosa), fudbaleri Partizana u Jerevan putuju već danas, kako bi se što bolje prilagodili vremenskim uslovima u Jermeniji...Trener Aleksandar Stanojević najpre će u sportskom centru Teleoptik održati jutarnji trening,...

Nastavak na Kurir...

Partizan otputovao u Jerevan

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jul.2010

Šampion Srbije, fudbalski klub Partizan, otputovao je u ponedeljak u Jereven na revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa jermenskim Pjunikom...Revanš meč je zakazan za sredu od 17 časova u glavnom gradu Jermenije, a "crno-beli" su sa velikim očekivanjima otputovali u Jerevan pošto...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.