Izvor: HotSport.rs, 28.Sep.2017, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPORT NA TV: Ovo su dani koje žarko čekamo – Partizan i Zvezda jure bodove u Evropi

Jedan od njih upravo je danas. Crvena zvezda će svoju bitku vojevati u Kelnu, a Partizan na svom stadionu protiv Dinama iz Kijeva.

Moglo bi se reći da smo posle prvog kola podjednako zadovoljni učincima i Partizana i Crvene zvezde u Ligi Evrope. Ali, danas bi makar jedan od ‘večitih’ mogao da napravi veći iskorak i pobedi, a i zašto da to ne učine oba kluba.
Teško je reći pred kome je veći i teži zadatak. Crvena zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << večeras igra u Kelnu, na Rajn Enerdži stadionu, a Bundesligašu se nikako ne može pretiti na njegovom terenu. Mogu li crveno-beli do podviga, saznaćemo od 19 časova na RTS 1, kao i TV ArenaSport 3.
Partizan će, pak, biti domaćin, ali nosiocu u svojoj grupi Dinamu iz Kijeva, i to pred praznim tribinama stadiona u Humskoj.
Tim pre je dodatno teže prognozirati kako će se timovi snaći u novonastaloj atmosferi, kao i šta se može očekivati u meču koji počinje u 21:05 i biće prenošen na prvom programu Javnog servisa Srbije. Na Areni, ovog puta, neće biti prenosa tog meča.
Iako će fudbal biti potpuno u prvom planu, ne smemo zaboraviti naše odbojkašice, koje će u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Azerbejdžanu igrati protiv Belorusije. Taj meč počinje u 18:20h, a prenosiće ga i RTS 2 i ArenaSport 1.
Za ljubitelje američkog fudbala obezbeđen je prenos divizijskog derbija između Grin Bej Pekersa i Čikago Bersa na SportKlubu 1 od 2:25h posle ponoći.

The post SPORT NA TV: Ovo su dani koje žarko čekamo – Partizan i Zvezda jure bodove u Evropi appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.