ŠOK I OGROMAN PEH ZA PARTIZAN: Crno-beli bez dva beka napadaju Real u četvrtak!

Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2023, 17:56

ŠOK I OGROMAN PEH ZA PARTIZAN: Crno-beli bez dva beka napadaju Real u četvrtak!

U velikom su problemu. Košarkaše Partizana, zadesio je ogroman peh samo dan pred četvrtu utakmicu četvrtfinala Evrolige, protiv madridskog Reala. Crno-beli sada vode sa 2:1 u seriji i pred svojim navijačima će imati još jednu priliku da dođu do F4 najprestižnijeg evropskog takmičenja. Ipak, to neće biti ni malo lako, jer se na utakmici koja ... Read more
The post ŠOK I OGROMAN PEH ZA PARTIZAN: Crno-beli bez dva beka napadaju Real u četvrtak! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki peh za Partizan, Avramović polomio šaku

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Maj.2023

Veliki peh zadesio je košarkaše Partizana, dana pred četvrti meč protiv Reala u četvrtfinalu, pošto je bek crno-belih Aleksa Avramović doživio tešku povredu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

REAL BLAGI FAVORIT PROTIV PARTIZANA: Mogu li oslabljeni crno-beli da stave tačku i plasiraju se na F4!?

Izvor: HotSport.rs, 04.Maj.2023, 12:21

Očekuje nas još jedan susret ova dva tima. Košarkaški Partizana Mozzartbet dočekaće večeras ekipu Reala iz Madrida u četvrtom meču četvrtfinala Evrolige, a taj duel na programu je od 20.30. Crno-beli trenutno vode sa 2:1 u pobedama, nakon što su slavili u prva dva meča u Madridu, dok su pre...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.