SOČI IMA SUDIJU, PARTIZAN RIKARDA: Moldavski arbitar kumovao remiju ruskog i srpskog tima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 17:08

SOČI IMA SUDIJU, PARTIZAN RIKARDA: Moldavski arbitar kumovao remiju ruskog i srpskog tima (VIDEO)

Parni valjak pred svojim navijačima juri plej-of.

Fudbaleri Sočija i Partizana remizirali su 1:1 (0:0) u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Uprkos odličnom meču obe ekipe, susret će ostati upamćen po skandaloznoj odluci moldavskog sudije Monteanua. Naime, on je evidentni Vujačićev prekršaj van šesnaesterca, posle konsultacije sa pomoćnikom, okarakterisao kao penal.

Meč na Fišt stadionu počeo je otvoreno sa obe strane terena. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Žestok tempo nametnuli su domaći, a crno-beli su se odlično prilagodili. Već posle 4. minuta videli smo prvo veliko uzbuđenje. Lazar Marković je želeo da pronađe Rikarda u srcu šesnaestreca, ali njegov pokušaj je završio na prečki.

Ruska ekipa kao da su uozbiljila nakon pretnje Parnog valjaka. Cigalkov je u 12. minutu svojim pokušajem sa distance nagovestio rafalnu paljbu na gol Popovića. Tri minuta kasnije Terekov je imao najbolji priliku u prvom poluvremenu. Levi bek je na ivici kaznenog prostora prihvatio dodavanje Noboe, odlično je prevario Živkovića i kada su svi videli loptu u mreži, mladi Popović je fenomenalno reagovao.

U 26. minutu videli smo još jednu veliku šansu za klub sa obale Crnog mora. Dugandžić je u želji da centrira pogodio stativu, ruku na srce, tome je kumovala loša procena mladog čuvara mreže beogradskog kluba.

Do odlaska na odmor igralo se u visokom ritumu, ali konkretnih prilika nije bilo.

Kraj prvog poluvremena utakmice 3.kola kvalifikacija Lige konferencija FK Soči - FK Partizan, trenutni rezultat je 0:0⚫️⚪️⚫️⚪️ pic.twitter.com/qEQtoOzNYe

— FK Partizan (@FKPartizanBG) August 5, 2021

U nastavku susreta gledali smo pravu dramu. Soči je krenuo nešto konkretnije, Partizan se uspešno branio, sve dok se nije umešao sudija Monteanu. Moldavac je u 64. minutu evidentni Vujačićev prekršaj van šesnaesterca, posle konsultacije sa pomoćnikom, okarakterisao kao penal koji je 120 sekundi u pogodak pretvorio Noboa.

Vidno razočarani fudbaleri Parnog valjka se nisu predavali. Četa Aleksandra Stanojevića je dodala gas i već u 73. minutu stiže do izjednačenja. Marković je maestralno centrirao sa desne strane, a Rikardu nije bilo teško da pogodi praznu mrežu sa nekoliko metara.

Do kraja sureta najbolju priliku propustio je Terekov. On je u 91. minutu promašio prazan gol sa svega 6-7 metara.

Revanš susret koji će odlučiti putnika u plej-of na programu je za sedam dana na stadionu u Humskoj. Partizan je sada u mnogo boljoj poziciji, imaće navijače na svojoj strani, ali fudbal je čudna igra...

Crno-beli su fantstično započeli novu sezonu, svoju mrežu su sačuvali u svim pet odigranih susreta, međutim, Soči je svakako najveći izazov do sada.

Ruska ekipa iako nema iskustva na evropskoj sceni u svojim redovima ima nekoliko interestantnih fudbalere. Najveća opasnost po gol srpskog prestavnika biće Ekvadorac Noboa i Hrvat Dugandžić.

Šef stručnog štaba Parnog valjka Aleksandar Stanojević odlučio je da na teren protiv Sočija pošalje sledećih 11 igrača:

Popović - Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Marković, Natho, Pantić - Rikardo.

Za Soči će u ovom meču igrati:

Zabolotnji - Margasov, Barać, Rodrigao, Prokin, Terekov - Popov, Noboa, Calagov, Burmistrov - Dugandžić.

Meč počinje u 18 časova, a pravdu će deliti Dumitru Muntean iz Moldavije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.