SMENA Razišli se Mačva i Tešović

Izvor: 011vodič.com, 26.Avg.2019, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMENA Razišli se Mačva i Tešović

Ceh za očajne rezultate Mačve na početku sezone, platio je trener Darko Tešović. On je neposredno posle poraza od Rada na Banjici (2:0) podneo ostavku, a u ponedeljak je saopšteno da je saradnja šabačkog kluba i dosadašnjeg šefa struke sporazumno raskinuta.
Na meču Botafogo – Šapekoense, naša kladionica nudi kvotu 2.80 za igru 1-1.
Mačva je u šest kola od početka sezone čak pet puta poražena. Osim od Rada, Šapčani su izgubili kod kuće od Napretka (0:1), >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << od Javora u Ivanjici (3:1), Partizana u Beogradu (4:0) i Vojvodine (3:1). Jedini remi, Mačva je izborila u duelu sa Inđijom – 2:2.
Tešović je Mačvu vodio od oktobra prošle godine.
– FK “Mačva” se zahvaljuje na dosadašnjoj saradnji uz želje za uspešan nastavak dalje karijere – saopštio je šabački superligaš.

The post SMENA Razišli se Mačva i Tešović appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

SERIJA A Konteov Inter silan na početku (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 26.Avg.2019

Silno pojačani Inter je silovito počeo sezonu. U poslednjem meču prvog kola Serije A, na “Meaci” je demoliran novajlija Leće – 4:0 (2:0).. Na meču Krasnodar – Olimpijakos, naša kladionica nudi kvotu 5.45 za igru X-1.. Seriju je otvorio Hrvat Brozović, a samo tri minuta kasnije, vođstvo...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.