‘SLETELA PTICA SELICA’: Božinov se vratio u Evropu, a posao ‘završila’ devojka – srpkinja! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Jun.2017, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘SLETELA PTICA SELICA’: Božinov se vratio u Evropu, a posao ‘završila’ devojka – srpkinja! (FOTO)

Bugarski internacionalac je potpisao dvogodišnji ugovor sa prvoligašem Lozanom.

Brzo posle napuštanja Kine, ljubimac navijača i bivši napadač Partizana Valeri Božinov karijeru nastavlja u Švajcarskoj.
Bugarski golgeter potpisao je ugovor sa prvoligašem Lozanom na dve godine, a čitav posao završila je njegova devojka Biljana Dol, koja je poreklom iz Srbije i koja je bila u braku sa igračem selekcije Nemačke – Tomasom Dolom. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
– Bio sam u Kini da zaradim i u tome sam uspeo za nekoliko meseci. Sada sledi novi izazov i mislim da imam elana da igram na visokom nivou, a novoj ekipi priključiću se u ponedeljak, istakao je Božinov.
Ovo je čak 13. klub za kontraverznog Bugarina, koji je izabrao dres sa brojem 86, istim kao za vreme misije u beogradskim crno-belima. Lozana želi u narednoj sezoni da zauzme mesto za Evropu, a imaće iskusnog „džokera“.

The post ‘SLETELA PTICA SELICA’: Božinov se vratio u Evropu, a posao ‘završila’ devojka – srpkinja! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

BOŽINOV ZAHVALAN DEVOJCI: Biljana, hvala ti što si mi omogućila odličan ugovor!

Izvor: Kurir, 01.Jul.2017, 09:05

Bivši fudbaler Partizana, 31-godišnji Valerij Božinov, vratio se u evropski fudbal posle kratke avanture u kineskom drugoligašu Meižuu, a na transferu u Lozanu zahvalan je devojci iz Srbije, Biljani Dol-Jenić, sa kojoj je duže vreme u vezi.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.