SLAVI SE U PARTIZANU: Potpisao centar na jednu plus jednu godinu! Ovo može da znači NAJBOLJU MOGUĆU STVAR

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 18:53

SLAVI SE U PARTIZANU: Potpisao centar na jednu plus jednu godinu! Ovo može da znači NAJBOLJU MOGUĆU STVAR

Sada su samo crno-beli u igri za NBA pojačanje.

Izraelski košarkaški klub Makabi iz Tel Aviva ozvaničio je četvrto pojačanje tokom leta. U pitanju je Hasijel Rivero, centar koji je u prethodnoj sezoni branio boje Valensije.

Kubanac je sa timom iz “Menora Mivtahim” arene potpisao dvogodišnji ugovor, a druga sezona će biti opciona i o njoj će se odlučiti idućeg leta.

U prethodnoj sezoni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Evroligi Rivero je u proseku beležio 9,4 poena i 3,5 skokova.

✒️ @jasielrivero14 pic.twitter.com/PdJC5H4jLM

— Maccabi Tel Aviv BC (@MaccabitlvBC) July 30, 2023

Podsetimo, prethodno su u Makabi stigli Tamir Blat, Džejms Veb i Antonijus Klivlend.

Kubanaski centar će biti zamena za Aleksa Pojtresa, koji je prešao u Armani.

Pisalo se o tome da je NBA centar Frenk Kaminski na radaru Makabija i Partizana, ali ostaje da se vidi da li crno-beli ostaju jedini pretendent za Kaminskog sada kada je Izraelce pojačao Rivero.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Sara, verenica Ilkaja Gundogana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.