Izvor: BKTV News, 15.Okt.2014, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL Član SRS upao u direktan prenos i vređao Vučića!

Igor Mikić iz Žarkova, član Srpske radikalne stranke, za vreme prekida utakmice Srbija – Albanija upao je u direktan prenos RTS-a i uputio uvrede premijeru  Aleksandra Vučića…
 
Dok je Predrag Strajnić, reporter RTS-a, na tribinama stadiona Partizana razgovarao sa gostima o prekidu utakmice, Mikić se probio do kamere, sve vreme uzvikujući uvrede na račun Aleksandra Vučića, premijera Srbije. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
 
Ometanje programa Javnog servisa dogodilo se dok je utakmica bila prekinuta zbog uzletanja drona sa zastavom tzv. Velike Albanije iznad stadiona Partizana.
 
 
RTS se izvinila zbog incidenta, a kako je voditelj Predrag Strajnić rekao, mesto sa koga se emitovao uživo program sa utakmice nije bilo obezbeđeno. Kako prenose beogradski mediji, navijač koji je prekinuo prenos je član Srpske radikalne stranke.
 
 
U vrhu SNS veruju da su na ovaj incident na tribinama Mikića podstrekivali pojedinci iz Fudbalskog saveza Srbije i uprave FK Partizan.
 
Mikić, koji je na stadion došao sa 10-godišnjim sinom, poreklom je sa Kosova, gde je u toku rata bio otet zajedno sa celom porodicom i ubijeni su mu brat i stric.
 
Izvor:Blic
The post SKANDAL Član SRS upao u direktan prenos i vređao Vučića! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zove se Igor Mikić

Izvor: OkRadio.rs, 15.Okt.2014

Igor Mikić iz Žarkova, član Srpske radikalne stranke, za vreme prekida utakmice Srbija - Albanija upao je u direktan prenos RTS-a i u kameru vikao: "Vučiću, pederu!" Dok je Predrag Strajnić, reporter RTS-a, na tribinama stadiona Partizana razgovarao sa gostima o prekidu utakmice, Mikić se probio...

Nastavak na OkRadio.rs...

(VIDEO) KOMENTATOR RTS STRAJNIĆ: Nisam mogao da zaustavim čoveka koji je vređao Vučića

Izvor: Kurir, 15.Okt.2014

Bili smo na krovu stadiona, odvojeni od publike. Nije skočio sa tribina. Bio je tu u restriktivnoj zoni. Nije novinar, nije snimatelj, nije tehničko osbolje. Ne znam kako se uopšte našao tu, rekao je novinar..Neposredno po prekidu fudbalske utakmice između reprezentacija Srbije i Albanije, koji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.