SELTIKSI U ČUDU: Nudili smo ugovor Madaru, on je otišao u Partizan (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2021, 10:46

SELTIKSI U ČUDU: Nudili smo ugovor Madaru, on je otišao u Partizan (FOTO)

Izraelac potpisao trogodišnji ugovor sa crno-belima.

Mladi Izraelac Jam Madar biće plejmejker Partizana u sledećoj sezoni.

Pre dolaska u Beograd, Madar je igrao za Boston u Letnjoj ligi gde mu je ponuđen dvogodišnji ugovor, ali on se odlučio za crno-bele i rad sa najboljim evropskoim stručnjakom Željkom Obradovićem u naredne godine.

Madar je odigrao četiri utakmice za Seltikse i ostavio sasvim solidan utisak. Amerikance je oduševio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << improvizacijom u igri i sjajnim dodavanjima, ali mu preporučio da poradi na šutu za tri poena i mišićnoj masi.

Yam Madar signs a three-year deal with Partizan Belgrade after reportedly turning down a two-way deal with the Celtics, joining one of the best coaches in Europe in Serbia https://t.co/gNA99LPyDJ pic.twitter.com/lrfQJfZQwn

— CelticsBlog (@celticsblog) August 18, 2021

Na četiri utakmice imao je prosek 4,7 poena, 1, 7 skokova, uz po jednu asistenciju i izgubljenu loptu.

Posle drame protiv Sočija, Partizanu je ostalo da izbaci Santa Klaru i plasira se u grupe Lige konferencija. Večeras (22.30) igra se prvi meč u Portugalu, a prema kvotama, biće neizvesno - kec je 2,80, iks 3,00, a dvojka 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Santa Klara - Partizan.

Boston se nije odrekao Madera. Pratiće njegove igre u crno-belom dresu, a već sledeće godine očekuju ga ponovo na Leenjoj ligi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.