SAVIĆ O POTENCIJALNOM MEČU SA VORIORSIMA: Bilo bi to fantastično

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2024, 19:10

SAVIĆ O POTENCIJALNOM MEČU SA VORIORSIMA: Bilo bi to fantastično

Ideja potekla od predsednika Partizana Ostoje Mijailovića.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović nedavno je otkrio da klub razmišlja o pozivu Golden Stejt Voriorsima na odigravanje utakmice u čast Dejana Milojevića.

Prerani odlazak Dejana Milojevića je sve rastužio, a Partizan i Golden Stejt su napravili oproštaje svom bivšem članu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Beogradu i San Francisku. Upravo posle toga, Mijailović je izašao sa idejom o odigravanju utakmice, a sportski direktor crno-belih Zoran Savić je u intervjuu za ''Basketnews'' pričao upravo o tom potencijalnom meču.

 - Oni su glavni sa kojima treba da se priča o tome. NBA već ima u svom planu gde će Golden Stejt igrati tokom sledeće sezone i u pripremama za istu, zbog toga nije lako organizovati sve - rekao je Savić. - Dolazak jednog takvog NBA tima bio bi neverovatan poklon za naše navijače. Bilo bi fantastično kada bi jedan NBA klub došao u Beograd i prvi put u istoriji igrao utakmicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.