(SASTAVI) STANOJEVIĆ NEŠTO DEFANZIVNIJE NA SPARTAK: Vidite tim Partizana - brani treći golman, a u napadu sve reprezentativci

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2020, 18:17

(SASTAVI) STANOJEVIĆ NEŠTO DEFANZIVNIJE NA SPARTAK: Vidite tim Partizana - brani treći golman, a u napadu sve reprezentativci

Borbe u domaćem prvenstvu.

Nastavlja se Superliga Srbije, a Partizan će u okviru 14. kola u Subotici protiv domaćeg Spartaka pokušati da popravi utisak iz prethodnog perioda.

Partizan nije pobedio na dva vezana gostovanja, što je za crno-bele zabrinjavajuće jer večeras (18.00) gostuju Spartaku, koji igra odlično ove sezone. Kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na dvojku u Subotici je 1,80, na duplu šansu 1X 2,01, a na opkladu GG 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Spartak - Partizan.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević odlučio se nešto defanzivniji sastav jer su u timu i Saša Zdjelar i Aleksandar Šćekić i Bibras Natho. Na golu je treći golman Nemanja Stevanović, a u napadu reprezentativci Japana i Mađarske, kao i mladi reprezentativac Srbije - Takuma Asano, Filip Holender i Filip Stevanović.

Partizanovih startnih jedanaest su:

- N. Stevanović (G)  - Biljković, Banjak, Marković, Urošević - Zdjelar, Natho, Šćekić - F. Stevanović, Asano - Holender

Domaći koje sa klupe predvodi trener Vladimir Gaćinović izlaze u sledećem sastavu:

- Dujmović (G) - Šimura, Ivančević, Tekijaški, Milošević, Vidaković, Denković, Savković, Tufegdžić, Marčić, Bijelović.

Glavni sudija na meču biće Nenad Minaković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.