(SASTAVI) POBEDA ZA KRAJ: Duljaj puca iz svih oružja na Zmajeve

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 18:31

(SASTAVI) POBEDA ZA KRAJ: Duljaj puca iz svih oružja na Zmajeve

Partizan dočekuje Voždovac od 19 časova.

Fudbaleri Partizana dana od 19 časova spustiće zavesu na veoma neuspešnu sezonu u Mozzart bet Superligi Srbije utakmicom protiv Voždovca od 19 časova u Humskoj.

Crno-beli će bez obzira na današnji rezultat završiti na četvrtoj poziciji u Superligi, a Igor Duljas odlučio se da za ovaj meč na teren pošalje skroo pa najjači satsav. Na terenu će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se naći Popović, Filipović, Vujačić, Ivić, Urošević, Natho, Kolorado, Menig, Pantić, Dijabate i Gomeš.

Što se tiče Voždovca, trener Nikola Puača odlučio se za sastav Krunić, Đuričić, Damjanović, Zečević, Đorđević, Ivezić, Lazarević, Jočić, Nešković, Burmaz, Stoisavljević.

Pravdu na ovom mečju deliće Marko Delibašić koji je određen za glavnog sudiju, a pomagaće mu Aleksandar Marjanović, Boško Božović.

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.