SASTAVI: Duljaj stavio sve štihove na talon u Nišu, Radničkom gori pod nogama

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023, 16:43

SASTAVI: Duljaj stavio sve štihove na talon u Nišu, Radničkom gori pod nogama

Duel 18. runde Superlige Srbije.

Fudbaleri Partizana igraju od 16 časova u Nišu protiv Radničkg vrlo važnu utakmicu u borbi za titulu jesenjeg šampiona.

Crno-beli imaju isti broj bodova kao Crvena zvezda na liderskoj poziciji (43), ali uz utakmicu manje.

Trijumfom u duelu 18. kola tim Igora Duljaja bi se ponovo odlepio na plus tri, ali će naspram sebe imati motivisanog domaćina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je u lošoj seriji u šampionatu, pošto je zabeležio tri poraza i dva remija u poslednjih pet mečeva.

Trener Radničkog Slavoljub Đorđević na teren će od prvog minuta izvesti sledeći tim: Rosić - Jamkam, Vojnović, Bakić, Petrović – Pejović, Ilić – Jovanović, Mesarović, Belaković – Petrov.

Igor Duljaj je ukazao šansu sledećim fudbalerima: Jovanović – Stojković, Saničanin, Ilić, Antić – Kanute, Belić – Kalulu, Natho, Zahid – Saldanja.

U timu Partizana ponovo neće biti kapitena Svetozara Markovića zbog povrede, ali su zato u timu najjači aduti u ofanzivnom delu ekipe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Partizan izgubio u Nišu, crno-beli više nisu prvi na tabeli

Izvor: Danas, 11.Dec.2023

Fudbaleri Partizana izgubili su u Nišu od Radničkog rezultatom 2:1 u 18. kolu Superlige Srbije i tako izgubio prvo mesto na tabeli na kojem se nalazio tokom većeg dela jesenje polusezone.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.