SASTAV PARTIZANA: Debitanti i Jevtović

Izvor: Mondo, 13.Sep.2017, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SASTAV PARTIZANA: Debitanti i Jevtović

U timu za meč protiv Jang Bojsa (četvrtak, 19.00) biće sedam debitanata u Ligi Evrope i Marko Jevtović, koji bi trebalo da doprinese skok igri protiv Švajcaraca.

Miroslav Đukić je samo jednom kao trener Partizana izveo identičan sastav na dve uzastopne utakmice. To se dogodilo nedavno, protiv Videotona u revanšu plej-ofa za Ligu Evrope i tri dana kasnije u "večitom" derbiju.

Već za Mladost iz Lučana u Superligi Srbije prošlog vikenda morao je da menja, što >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prinudno - zbog povreda, kartona i odlazaka iz kluba (Uroš Đurđević prešao u Olimpijakos) - što zbog želje da proveri i druge snage kojima raspolaže.

Protiv Jang Bojsa u četvrtak uveče, Đukić će izvesti novu početnu postavu, prvi put do sada u ovom sastavu.

Vladimir Stojković je u vrhunskoj formi. Golman Partizana na takmičarskim utakmicama ovog leta nije primio gol (Vodeoton 0:0, 4:0, Zvezda 0:0, Republika Irska 1:0) i, čini se, ima zacementirano mesto među stativama gola "parnog valjka".

Beograđani su u međuvremenu angažovali i dvojicu defanzivaca - štopera Milana Mitrovića i levog beka Nemanju Antonova. Obojica su doputovala sa ekipom u Švajcarsku, ali je pitanje da li će im Đukić dozvoliti "vatreno krštenje" od prvog minuta susreta u Bernu.

U zadnjoj liniji trebalo bi očekivati standardnu četvorku - desnog beka Miroslava Vulićevića, štopere Nemanju R. Miletića i Bojana Ostojića, kao i levog beka Nemanju G. Miletića, koji je protiv Mladosti pokazao da podiže formu i da igra sve bolje.

Promene bi trebalo da pretrpi vezni red...

Ispred odbrane očekuju se Everton Luiz i Marko Jevtović. Prednost u odnosu na Milana Radina trebalo bi da dobije Jevtović, pre svega zbog visine, jer Jang Bojs karakteriše skok igra. Međutim, Giom Oro je povređen, pa je pitanje da li će trener Adolf Adi Huter i protiv Partizan forsirati igru dugim loptama i centaršutevima.

Bez povređenog Sejdube Sume, tu su još Zoran Tošić i Marko Janković, a najistureniji bi mogli da budu Leandre Tavamba i novajlija Ognjen Ožegović.

Stojković - Vulićević, N.R. Miletić, Ostojić, N.G. Miletić - Everton, Jevtović, Tošić, Janković - Tavamba, Ožegović.

Dakle, Partizan bi u četvrtak trebalo da ima sedam debitanata u grupnoj fazi Lige Evrope. To nisu: Stojković, Vulićević, Jevtović i Tošić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.