ŠARAC PRED PARTIZAN: Čukarički ima kadrovske probleme, ali cilj je povoljan rezultat

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2018, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠARAC PRED PARTIZAN: Čukarički ima kadrovske probleme, ali cilj je povoljan rezultat

Utakmica se igra u sredu od 18 i 30.

Čukarički u veoma nezgodnom trenutku dočekuje Partizan (sreda, 18.30) u prvom meču polufinala Kupa Srbije. Pomoćni trener Čukaričkog, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Dragan Šarac, ističe da je pred klubom težak zadatak, kako zbog snage rivala, tako i zbog brojnih kadrovskih problema.

- Očekuje nas težak meč protiv Partizana koji je apsolutni favorit. Ne samo u ovoj utakmici, nego i za osvajanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kupa - rekao je Dragan Šarac, pomoćni trener Čuke, u najavi ovog meča i dodao: - Igramo bez Stevanovića i Puškarića koji su dobili crvene kartone protiv Radničkog, zatim i Zorića kom je na istom meču polomljena vilica. Imamo još nekolicinu povređenih i sa temperaturom. Videćemo pred utakmicu kakva je situacija i ko će uopšte moći da igra. Veoma smo hendikepirani, ali ćemo dati sve od sebe da pokušamo da izvučemo povoljan rezultat.

Šarac je priznao da su dešavanja na meču protiv Radničkog uticala na ekipu.

- Mnogo je energije potrošeno posle te utakmice. Nije im bilo lako, ali ćemo zajedno pokušati da se dignemo koliko možemo i pokušamo barem da ne primimo gol.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.