SADIK HEROJ NIGERIJE: Bivši napadač Partizana obezbedio Super orlovima prvo mesto u grupi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2022, 23:04

SADIK HEROJ NIGERIJE: Bivši napadač Partizana obezbedio Super orlovima prvo mesto u grupi (VIDEO)

Umar rešeta i u dresu reprezentacije.

 Fudbaleri Nigerije savladali su Gvineju Bisao rezultatom 2:0 (0:0) u trećem kolu grupe "D" na Afričkom kupu nacija.

Super orlovi su trijumfom obezbedili prvo mesto u pomenutoj grupi pred nokaut fazu takmičenja, a jedan od junaka trijumfa selekcije sa zapada kontinenta bio je nekadašnji fudbaler Partizana Umar Sadik.

Nakon prvog poluvremena golova nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo, Gvineja Bisao se odlično branila. Međutim, u nastavku susreta evidentno kvalitetnija Nigerija je ubacila u brzinu više. Izabranicima selektora Agustina Eguavoenea bilo je potrebno samo šest meseci u nastavku meča da stignu do prednost.

Keleći Ihenaćo je odlično pronašao Umara Sadika na drugoj stativi, nekadašnjoj uzdanici Partizana nije bilo teško da zatrese mrežu Morisa Gomisa.

Konačan rezultat postavio je Vilijam Trost Ekong u 75. minutu.

Nigerija je trećim trijumfom u grupnoj fazi obezbedila prvu poziciji u grupi "D", sa drugom mesta u narednu fazu ide Egipat koji je savaldao Sudan sa 1:0.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.