SADIK DOBIJA KONKURENCIJU: Partizan DOGOVORIO dolazak napadača!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SADIK DOBIJA KONKURENCIJU: Partizan DOGOVORIO dolazak napadača!

Crno-beli povukli konkretne poteze.

Fudbaleri Partizana deklasirali su Javor (izveštaj pročitajte OVDE) u premijernoj utakmici 17. kola Superlige Srbije, a meč je obeležio trostruki strelac Umar Sadik.

Osim golgetera crno-belih u prvi plan je izbio i Nikola Petković, koji je mrežu domaćina zatresao već u drugom minutu. Šokantan pogodak bio je samo inicijalna kapisla, za ono što se u taboru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana dugo spremalo: napadač Javora, kako "Žurnal" prenosi, postaće prvo pojačanje tima iz Humske u januarskom prelaznom roku!

Petković koji može da odgovori zahtevima i na mestu ofanzivnog veziste, u dosadašnjem toku prvenstva postigao je čak 10 golova i na listi strelaca srpskog šampionata deli prvo mesto upravo sa Sadikom. Obojica su dali "banku", ali je najbolji igrač Ivanjičana upisao četiri asistencije, naspram dve Nigerijca.

Uprava osvajača Kupa Srbije je tokom meča sa Javorom dobila potvrdu da će Nikola Petković već na zimu zadužiti crno-belu opremu, a navijačima Partizana ovaj igrač posebno se svideo zbog poslednjeg gola koji je u Ivanjici postigao protiv Crvene zvezde, zaustavivši tada branioca titule (1:1).

U prethodnih 17 kola, Petković je bio dvostruki strelac protiv Mačve i Inđije, jedan gol dao je još Napretku, Voždovcu, Radu i Vojvodini.

Inače, prva zvezda Javora je rođen 23. septembra 1996. Fudbalski je "prohodao" u Humskoj, a zatim rastao u omladinskoj školi Čukaričkog, dok je zanat pekao i u zonašu Lokomotivi. Potpunu afirmaciju doživeo je u gradu pod Golijom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda sportska novinarka Gea Braha.

My taste is very simple, I am easily satisfied with the very best 💁🏻‍♀️

Објава коју дели Gea Braha (@gea.braha) дана 13. Авг 2019. у 4:50 PDT

#tb

Објава коју дели Gea Braha (@gea.braha) дана 26. Мар 2019. у 11:28 PDT

The eyes chico 😋 #nofilter

Објава коју дели Gea Braha (@gea.braha) дана 1. Феб 2019. у 11:04 PST

The best #pierrelannier ⌚️ @preciosa.albania 😍

Објава коју дели Gea Braha (@gea.braha) дана 8. Апр 2018. у 12:49 PDT

#throwback #summerfest 😍

Објава коју дели Gea Braha (@gea.braha) дана 12. Мар 2016. у 6:35 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARTIZAN NE STAJE: U Humsku stiže još jedno POJAČANJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2019

Crno-beli u akciji...Posle interesovanja za Nikolu Petkovića iz Javora, Partizan je krenuo u napad na još jednog igrača ovog kluba. Osim napadača kluba iz Ivanjice, crno-beli su voljni da u tandemu sa njim dovedu i njegovog imenjaka Kuljića!..Iako nije u Humskoj ostavio impresivan utisak, obzirom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.