GOLOVI NAJBOLJA PREPORUKA: Tri BOGATA kluba jure Sadika!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2019, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOLOVI NAJBOLJA PREPORUKA: Tri BOGATA kluba jure Sadika!

Napadač crno-belih na ceni.

Već smo pisali da su čelnici Rome prethodnih dana boravili u Humskoj, povodom interesovanja za Strahinju Pavlovića (više pročitajte OVDE). Uprava Vučice ostvarila je prve kontakte sa rukovodstvom crno-belih o mladom štoperu, ali je tokom sastanka u Beogradu, vođen razgovor i u drugom pravcu.

Činjenicom da je Umar Sadik došao upravo iz Rome na pozajmicu u Partizan do kraja sezone, izgleda da su želje pojedinih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klubova donele problem klubu iz Humske. Zato se na skupu sa ljudima iz Rima govorilo i o otkupu nigerijskog napadača. Crno-beli imaju klauzulu da, ako dobiju "zeleno svetlo" od Italijana, da za 1.700.000 evra otkupe Sadika.

U međuvremenu, golove koje je postizao Nigerijac za Miloševićev tim, skrenule su pažnju ostalih zainteresovanih. U trku su se uključili protivnik Partizana u Ligi Evrope, Astana iz Kazahstana, kao i dva kluba iz Sadujske Arabije i Kine.

Milioneri iz Azije spremni su da plate 3.000.000 Romi, kako bi otkupili Umara Sadika već u januarskom prelaznom roku. Malo je, ipak, verovati da će situacija oko napadača imati ovakav epilog, obzirom da su u Humskoj kategorično najavili njegov ostanak najmanje do leta. Sada ostaje da se sačeka potez Rome koja je letos za samo 100.000 evra poslala igrača na pozajmicu u Beograd.

Podsetimo, Sadik je posle nešto lošijeg starta od dolaska u Humsku, u tekućoj sezoni upisao 24 meča, postigao 13 golova i devet puta bio asistent.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.