Izvor: Radio 021, 19.Apr.2019, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Vojvodine dočekuju Partizan, ulaz besplatan

Rukometaši Vojvodine dočekuju danas, 20. aprila, Partizan u 3. kolu Superlige Srbije.

Voša samouvereno gazi ka sedmoj uzastopnoj tituli u domaćem prvenstvu, u prva dva kola je slavila, a isti je cilj i u trećem kolu, gde dočekuje starog rivala.

"Pred nama je mlada ekipa koja ima mnogo potencijala. To što smo favoriti nas neće uspavati. Moramo dobro da pripremimo utakmicu i dobro da se oznojimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ako želimo pobedu. Uostalom, mi ni ne znamo drugačije da igramo. Iza nas je reprezentativna pauza koju smo iskoristili kako bismo osvežili igrače, a nadam se da ću imati na raspolaganju veći broj igrača nego u prva dva kola. Pozivam naše navijače koji su nas sjajno bodrili protiv Dinama da ponovo dođu u velikom broju jer njihova energija sa tribina nosi igrače koji će im se sigurno odužiti još jednom velikom borbom na terenu", poručuje šef stručnog štaba Vojvodine Boris Rojević.

Utakmica protiv Partizana igra se u Domu šampiona u Sportskom centru Slana bara, sa početkom u 18 časova. Ulaz na utakmicu je besplatan, a oni koji dođu na meč sa Partizanom dobiće i kartu za utakmicu narednog kola protiv niškog Železničara, koja se igra u sredu, 24. aprila. Za meč protiv Železničara karte će koštati 200 dinara.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.