Rukometaši Partizana u Nišu dočekuju rivale u Ligi šampiona

Izvor: Politika, 18.Sep.2012, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Partizana u Nišu dočekuju rivale u Ligi šampiona

Rukometni klub Partizan saopštio je da će utakmice Lige šampiona kao domaćin igrati u Nišu, u hali Čair.

Kako se navodi, uprava beogradskog kluba odlučila se na ovakav potez „zbog znatno povoljnijih uslova od onih u (beogradskoj) hali Pionir”.

Neizvestan je jedino prvi meč, protiv Flensburga, 7. oktobra, zato što se u to vreme u >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Čairu održava Sajam automobila.

Ulaznice za mečeve deliće se besplatno.

Rivali Partizana u Grupi A biće Čehovski Medvede, Hamburg, Monpelje, Flensburg i Ademar Leon.

Beta

objavljeno: 18.09.2012.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan domaćin u Nišu

Izvor: RTS, 18.Sep.2012

Rukometaši Partizana mečeve Lige šampiona ove sezone igraće u niškoj hali "Čair", saopštili su crno-beli...Uprava srpskog šampiona odlučila se na ovakav potez zbog znatno povoljnijih uslova nego da igraju u hali "Pionir", dok će ulaznice biti deljene besplatno...Partizan će igrati u A grupi...

Nastavak na RTS...

Partizan u Nišu dočekuje rivale u Ligi šampiona

Izvor: NaDlanu.com, 18.Sep.2012

BEOGRAD, 18. septembra 2012. (Beta) - Rukometni klub Partizan saopštio je u utorak da će utakmice Lige šampiona kao domaćin igrati u Nišu, u hali Čair... BEOGRAD, 18. septembra 2012. (Beta) - Rukometni klub Partizan saopštio je u utorak da će utakmice Lige šampiona kao domaćin igrati u Nišu,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.