Rikardo se oprostio od Partizana: Prijatelji za ceo život

Izvor: RTS, 28.Jul.2019, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rikardo se oprostio od Partizana: Prijatelji za ceo život

Doskorašnji fudbaler Partizana Rikardo Gomeš karijeru će nastaviti u Emiratima. Napadač je pred posetio "Zemunelo" i oprostio se od saigrača.
Napadač sa Zelenortskih ostrva ima 27 godina, a karijeru nastavlja u Šarjahu, koji je za njegov transfer izdvojio tri miliona evra.

Rikardo je posetio SC >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Partizana Teleoptik gde se oprostio od sada već bivših saigrača. 
"Hvala svima koji su mi dali priliku da igram za tako veliki klub. Upoznao sam mnogo divnih ljudi u Beogradu, stvorio prijatelje i uspomene za ceo život. Moji najlepši trenuci u crno-belom dresu su, gol protiv Crvene zvezde i kada smo osvojili Kup na njihovom stadionu", poručio je Gomeš.
Gomeš je prošle sezone čak 20 puta tresao mrežu rivala i tako zauzeo drugo mesto u trci za najboljeg strelca Superlige, iza Haskića koji je ima četiri gola više.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Rikardo se oprostio od Partizana: Igrao sam za veliki klub i stekao prijatelje za ceo život

Izvor: B92, 28.Jul.2019

Sada već bivši napadač Partizana Rikardo Gomeš oprostio se od saigrača u "Zemunelu" pošto će svoju karijeru nastaviti u Emiratima...Rikardo Gomeš je prodat u Al Šarž iz Dubaija za svotu od 3,6 miliona evra i pre odlaska u Emirate posetio SC Teleoptik kako bi se oprostio od bivših saigrača..."Hvala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.