Želite li da postanete milioner? Rikardo Gomeš zna kako, evo koliko će zarađivati u Al Šarži!

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2019, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želite li da postanete milioner? Rikardo Gomeš zna kako, evo koliko će zarađivati u Al Šarži!

Ili, koliko se život promeni za samo godinu dana ako vredno radiš i dokažeš svoj kvalitet...

Sada već bivši napadač Partizana Rikardo Gomeš danas se na pripremama u Holandiji priključuje svojim novim saigračima u Al Šarži, pošto se sinoć i zvanično oprostio od kluba iz Humske.

''Telegraf'' je otkrio da su predstavnici Al Šarže sinoć boravili u Beogradu, gde su u društvu generalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << direktora Partizana Miloša Vazure, zatim samog fudbalera i njegovog menadžera ozvaničili transfer po kojem će Partizanu pripasti tri miliona, uz još 600.000 evra na ime bonusa, ako Al Šarža sa Rikardom u timu stigne do jednog od trofeja u narednoj sezoni.

Ove brojke su bile poznate još pre nekoliko dana, ali isti izvor je otkrio i koliko će Rikardo zaraditi za tri godine ugovora u Al Šarži. Prema njihovim saznanjima, reprezentativac Zelenortskih Ostrva će prve sezone inkasirati 1.300.000 evra, a druge i teće po 1.400.000 evra. Dakle, ukupno 4.100.000 evra za tri godine.

Tu je i dodatni bonus - ako u bilo kojoj od tri naredne sezone postigne 15 ili više golova, zarada će mu se uvećati na milion i po evra na godišnjem nivou.

Imajući u vidu da je u Partizanu zaradio 250.000 za godinu dana, ovo je za njega ogroman pomak i velika promena u životu.

A pomak je pogotovo ako se ima u vidu da je do prošlog leta igrao u portugalskoj drugoj ligi, za Nasional, gde su crno-beli prepoznali njegov potencijal i kao slobodnog igrača ga doveli u Partizan, gde je Rikardo prošle sezone postigao 26 golova.

Prema tome, ako se često kritikuje odluka uprave da skupo plati Sejdubu Sumu pre dve godine, onda ovaj posao sa Rikardom zaslužuje sve pohvale.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rikardo Gomeš u epizodi ''Hvala ti, crno-bela ljubavi''! Šta je poručio na rastanku? (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2019

Juče je sve završeno oko njegovog transfera, a na rastanku od Partizana imao je šta da poruči...Dugo je Rikardo Gomeš ovog leta čekao na konačan dogovor Partizana i Al Šarže oko njegovog transfera, čitave pripreme je proveo samo trenirajući, bez ijedne odigrane utakmice, ali mu se na kraju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.