Ribnica poslednja proverila odbojkaše Niša pred start nove sezone

Izvor: JužneVesti.com, 01.Okt.2019, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ribnica poslednja proverila odbojkaše Niša pred start nove sezone

Poslednju proveru pred početak nove sezone u Superligi odbojkaši Niša imali su na svom terenu kada su rezultatom 3:2 savladali kraljevačku Ribnicu. U niškom timu zadovoljni su pripremama i okrenuti su ka startu sezone u elitnom rangu koji je u subotu, 5. oktobra kada Niš gostuje Partizanu.

Drugi put u pripremnom periodu odbojkaši Niša su savladali kraljevačku Ribnicu, ovog puta meč se igrao u pet setova. Nišlije su na svom terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << slavile sa 3:2, a trener ekipe iz "Čaira" Dragan Svetozarević kaže da je zadovoljan ovom generalnom probom.

Ova prijateljska utakmica bila je pun pogodak. Bila je prava takmičarska, setovi su bili dugi. Imali smo poslednju pripremu pred takmičarsku nedelju - kaže Svetozarević.

Trener Nišlija imao je na raspolaganju skoro sve igrače pošto se od povrede još nije oporavio poslednje pojačanje Davide Kovač.

Utakmica sa Partizanom se igra u subotu, 5. oktobra od 18 sati u Beogradu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.