Remi Srbije i Rumunije u Ligi nacija

Izvor: Radio 021, 10.Sep.2018, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Srbije i Rumunije u Ligi nacija

Fudbalska reprezentacija Srbije igrala je danas u Beogradu nerešeno 2:2 sa Rumunijom, u drugom kolu Lige nacija.

Srbija je dva puta vodila, golovima Aleksandra Mitrovića u 26. i 63. minutu, ali nije uspela da pobedi.

Strelci za Rumuniju bili su Nikolae Stančiju u 48. iz penala i u 68. George Tukudean.

Utakmicu na stadionu Partizana posmatralo je 15.496 gledalaca, od čega oko hiljadu navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Rumunije.

Navijači Rumunije su više puta tokom utakmice skandirali "Kosovo je Srbija", što je izazvalo oduševljenje i aplauze pristalica srpskog nacionalnog tima.

Reprezentacija Srbije će sledeće utakmice u Ligi nacija igrati u oktobru, kada će gostovati Crnoj Gori i Rumuniji.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četiri gola i bakljada u Humskoj

Izvor: Mondo, 11.Sep.2018, 00:45

Fudbalska reprezentacija Srbije je dva puta vodila na utakmici, ali je na kraju ipak remizirala sa Rumunijom (2:2) u drugom kolu Lige nacija, pred oko 15.000 navijača na stadionu Partizana.

Nastavak na Mondo...

ANKETA: Da li je Mitrović bio jedina svetla tačka protiv Rumunije?

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2018

Od koga očekujete da krene stopama srpskog golgetera u nastavku turnira...Fudbalska reprezentacija Srbije je u drugom kolu Lige nacija remizirala u Beogradu sa Rumunijom 2:2. Iako su Orlovi dva puta poveli na ovom meču golovima Aleksandra Mitrovića, gosti su ipak uspeli da se neporaženi vrate iz...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.