Izvor: TvojPortal.com, 15.Dec.2011, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real deklasirao Partizana u Madridu

izvor: vestionline
Košarkaši Partizana mts ubedljivo su poraženi od Reala u Madridu rezultatom 101:83 (27:15, 25:22, 24:19, 25:27) u meču 9. kola grupe C Evrolige, pa će u poslednjem kolu u direktnom duelu sa Armanijem u 'Pioniru' odlučivati o plasmanu u Top 16 fazu elitnog takmičenja.

 

Madriđani su od početka utakmice diktirali tempo, apsolutno su kontrolisali meč u kojem je Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << bio nemoćan. Istina, crno-beli su sredinom druge deonice uspeli da priđu na minus sedam poena (44:37), ali je to bilo sve što se moglo videti od ekipe Vlade Jovanovića na ovom meču odigranom u madridskoj 'Kaha Magiki'.

Najbolji u pobedničkom timu bio je Džejsi Kerol sa 22 poena, Nikola Mirotić je ubacio 20 koševa uz osam skokova, dok je Felipe Rejes dodao 15 poena uz sedam skokova. Kod Partizana, Milan Mačvan je ubacio 16 poena, Vladimir Lučić je dodao 13, a Raško Katić 12 koševa.
Opsirnije procitajte na ovom linku.

kosarkapartizanrealmadrideuroliga
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.