Izvor: TvojPortal.com, 06.Okt.2012, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rastanak Gorana Lovrea i Partizana !

Tvoj portal
Rastanak Gorana Lovrea i Partizana u srpskim medijima praktično je gotova stvar. Iskusni vezista je, prema pisanju istih, nezadovoljan statusom u timu, činjenicom da ne dobija šansu i da uskoro treba očekivati novi rastanak crno-belih i tima iz Humske.
"Ne, Goran Lovre nije tražio raskid ugovora", bio je izričit Tumbaković dodatno objašnjavajući:


"Istina je da me je Lovre pozvao pred put u Rusiju i tražio da razgovaramo. Pričali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << sasvim normalnim tonom, Goran tada nije pominjao prekid saradnje. Dogovorili smo se da detaljnije razgovaramo posle utakmice sa Javorom, u nedelju", rekao je za MONDO sportski direktor crno-belih.
Činjenica je ipak da Lovre zaista ima malu minutažu, a pre četiri dana nije putovao sa ekipom u Kazanj. Trenutno je u drugom planu kod trenera Vladimira Vermezovića, na početku sezone mučila ga je povreda.
Sve ovo zaista može da bude razlog da 30-godišnjak rođen u Zagrebu zatraži raskid ugovora.
Ipak sve u vezi sa namerama veziste, koji je u karijeri branio boje Barnslija, Groningena i Anderlehta pa odlučio da se vrati u Partizan u kojem je započeo profesionalnu karijeru, znaće se u nedelju, verovatno u večernjim satima.

Nastavak na TvojPortal.com...






Povezane vesti

Tumba za Mondo: Lovre nije tražio raskid ugovora!

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Okt.2012

Sportski direktor Partizana, Ljubiša Tumbaković,  potvrdio za MONDO da je igrač sredine terena, Goran Lovre, tražio da pričaju ali ne i da će raskid ugovora biti tema.. Većina srpskih medija prenela je vest da Lovre zatražio raskid ugovora. Ipak, Tumbaković je rekao da to nije tačno.. –...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.