Rašović: Vulićević je igrač po mom ukusu

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Jun.2013, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašović: Vulićević je igrač po mom ukusu

Trener Partizana Vuk Rašović rekao je da ne razmišlja previše o predstojećem žrebu za drugo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali da bi bilo dobro da rival šampionu Srbije bude neka od ekipe iz bivše Jugoslavije.
(FOTO: FK Partizan)
Ne volim da razmišljam previše unapred, pa tako ni o ovom žrebu koji nam predstoji u ponedeljak. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Voleo bih da bude neko gostovanje koje je što bliže, u nekoj od eks Ju republika. U svakom slučaju moramo da budemo potpuno spremni, ko god nam dođe za rivala. Uostalom, te prve četiri utakmice u Evropi u velikoj meri odlučuju dalji tok sezone – rekao je Rašović novinarima na Zlatiboru, gde se crno-beli nalaze na pripremama.
Šef stručnog štaba crno-belih dodao je da je zadovoljan dosadašnjim tokom prelaznog roka i izrazio uverenje da će kapiten Saša Ilić uskoro potpisati novi ugovor.
Nadam se da će Saša produžiti saradnju, on daje primer svim mladim igračima i verujem da će se trenutni problemi prevazići i da će on ostati još godinu dana sa nama”. Zadovoljan sam dolaskom Lukača i Aksentijevića, cilj je da na svakoj poziciji imamo po dva kvalitetna igrača – istakao je Rašović.
On je potvrdio da je Partizan zainteresovan za desnog beka Vojvodine Miroslava Vulićevića, kao i da se razmišlja o Slovaku Kamilu Kopuneku.
Još uvek gledam snimke utakmice slovačkog fudbalera. Svesni smo da nam je potrebno pojačanje na poziciji zadnjeg veznog, ali takođe moramo da se uklopimo u neke finansijske okvire. Vulićević je igrač po mom ukusu, verujem da bi on uz Aksentijevića uspešno mogao da iznese celu sezonu – rekao je Rašović i dodao da se traži pojačanje na poziciji štopera.
Rašović je poručio da sledeće sezone mnogo očekuje od Aleksandra Mitrovića i Nikole Ninkovića.
Mitrović je svestan svega što se dešava oko njega i evidentno je da roditelji na njega utiču na pravi način. Ove sezone može još više da napreduje, a ista je situacija sa Ninkovićem. Vreme je da njih dvojica počnu da umesto Saše Ilića kao lokomotiva vuku Partizan napred – konstatovao je Rašović.
Kada su u pitanju odlasci Rašović je istakao da, kako trenutno stvari stoje, Ivan Ivanov i Vladimir Volkov bi mogli da ostanu bar još šest meseci, dok braća Marko i Stefan Šćepović mogu i da napuste klub.
Upitan da li smatra da crno-beli kao favoriti ulaze u novu sezonu, s obzirom na situaciju u Zvezdi i Vojvodini, Rašović je rekao:
– Ne osećam se kao favorit u ovom trenutku, znamo da moramo naporno da radimo, moramo da idemo postepeno i ne smemo da gledamo previše unapred – zaključio je Rašović.
Crno-beli se posle Zlatibora vraćaju u Beograd, a već 25. juna putuju na drugu fazu priprema u Sloveniju.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.