Rašović: Šamar stigao na vreme

Izvor: B92, 23.Jul.2013, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašović: Šamar stigao na vreme

Trener Partizana Vuk Rašović najavio je ofanzivu u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv jermenskog Širaka.

Rašović je istakao da su 'crno-beli' ostali dužni navijačima zbog loše igre u prvom meču, kada su u samom finišu stigli do remija (1:1).

Na vreme smo dobili šamar, izvukli smo pouke iz prvog meča i očekujem potpuno drugačiju utakmicu nego u Jermeniji. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ono što sigurno mogu da obećam navijačima je da ćemo imati mnogo drugačiji pristup, igraćemo agresivno i za gol više. Uz podršku sa tribina verujem da ćemo doći do uspeha“, rekao je Rašović na konferenciji za medije na stadion u u Humskoj.

Trener ’crno-belih’ potvrdio je da će Ivan Ivanov biti u konkurenciji za tim i naveo da ekipa trenutno nije u situaciji da razmišlja o negativnim stranama prošlonedeljnog dugađaja kada Bugarin nije bio u stanju da igra prvi meč.

Ivan se vratio u Partizan jer nije uspeo da realizuje transfer u Bazel. Razgovarao sam sa njim i rekao mi je da je spreman da igra. U ovom trenutku nismo u situaciji da razmišljamo o eventualnoj kazni, iako je činjenica da je sve to bilo veoma negativno. Ivanov mnogo znači za ovu ekipu, pored njega se svi osećaju sigurnije i uveren sam da će u sredu i dokle god je u Partizanau dati 100 posto“, istakao je Rašović.

Prema njegovim rečima ima tim u glavi, ali neizvestan je nastup Marka Šćepovića, koji ima problema sa povredom.

Na pitanje da li bi prihvatio rezultat 0:0, koji ’crno-bele’ vodi dalje, Rašović je dao konkretan odgovor.

Naravno da ne bih. Hoću da igramo napadački i da pokayyemo da smo putpuno drugačija ekipa od one iz prvog meča u Jermeniji. Biće promena, ali one neće biti velike, jer ne može jedan loš meč da sruši sve što smo radili. Iskreno, ne mogu da dočekam da počne utakmica“, poručio je Rašović.

Rašović je dodao da će Milan Obradović i Erik Đemba Đemba predstavljati velika pojačanja za Partizan.

Obradović je iskusan, to je ono što nam je potrebno u ovom trenutku, a sa Đembom Đembom ćemo dobiti mnogo na čvrstini u veznom redu“, zaključio je Rašović.

Kapiten ’crno-belih’ Saša Ilić istakao je da ekipa želi da pokaže drugo lice u odnosu na prvi meč u Jermeniji.

Imamo obavezu da navijačima dokažemo da je ono u Jermeniji bio samo slab dan. Gledali smo snimak tog duela i videli gde smo grešil. Najbolje bi bilo da u ranoj fazi postignremo gol i olakšamo sebi posao, ali nećemo srljati jer znamo da smo kvalitetniji od Širaka“, naglasio je Ilić.

Revanš utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Širaka igra se u sredu od 20.45 na stadionu u Humskoj. Pobednik og duela u trećem kolu sastaće se sa boljim iz dvomeča Ludogorec – Slovan Bratislava. Slovaci su u prvoj utakmici slavili sa 2:1.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.