Rašović: Povlačim se ako smene Krstajića

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Dec.2011, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašović: Povlačim se ako smene Krstajića

Ako oteraju Krleta, odlazim i ja. To je sa Maldiva poručio Aleksandar Stanojević, a stav Partizanovog šefa struke pokrenuo je lančanu reakciju sve do filijale crno-belih.
- Nema šanse da ostanem u klubu ako Krstajića smene, a Stanojević podnese ostavku! U tom slučaju i ja ću se povući – najavio je trener Teleoptika, Vuk Rašović.
Beogradom se proneo glas kako su pojedini funkcioneri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Partizana predložili da upravo Rašović zameni Stanojevića za komandama Parnog valjka, međutim, ta solucija deluje kao naučna fantastika.
- Znam šta smo se dogovorili i kakve smo planove pravili pre samo godinu dana. Strategija razvija Teleoptika na duge staze i brušenje talenata za prvi tim su bile naše ideje. Zato nemam dilemu koji ću potez povući u slučaju da Krstajić i Stanojević napuste klub. Mi smo deca Partizana, on je naš jedini interes – kategoričan je Vuk Rašović, od nedavno vlasnik PROFI licence i šef stručnog štaba Teleoptika.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanojević: Ako smene Krstajića, odlazim!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Dec.2011

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević poručio je sa odmora da će napustiti klub ukoliko Upravni odbor odluči da smeni sportskog direktora Mladena Krstajića!..Posle istupa u javnosti sportskog direktora Mladena Krstajića, koji je sasuo mnogo optužbi na račun predsednika Dragana Đurića...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.