Rašović: Mitrović ima neverovatan osećaj za gol

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Maj.2013, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašović: Mitrović ima neverovatan osećaj za gol

Trener Partizana Vuk Rašović dao je intervju za Uskršnji dvobroj Žurnala za 4. i 5. maj u kome je opisao prvu nedelju na klupi crno–belih.
(FOTO: I. Milutinović)
Rašović je ocenio kvalitete pojedinih prvotimaca tima iz Humske kao i večitog rivala.
Izdvajamo vam deo intervjua koji se odnosi na dvostrukog strelca protuv niškog Radničkog.
Aleksandar Mitrović je spasao „svog” >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Generala?
Ima neverovatan osećaj za gol. Za napadača je najvažnije da se u pravo vreme nađe na pravom mestu. Bio je požrtvovan, iskazao je ogromnu želju. Siguran sam da će biti samo još bolji.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Rašović: Partizan mi je sve u životu!

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Maj.2013, 13:21

Partizanov pitomac. Petlić, pionir, kadet, omladinac, prvotimac.. (FOTO: V. Marković). U dobi i sa znanjem da sad on deli lekcije. Inaugurisan u nezgodan čas, ali sa devizom – šansa ne bira vreme. Vuk Rašović, posle filijale Teleoptika, „kruni” prvu sedmicu kao trener Partizana.. Ako se po...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.