Rašović: Lider mora da koristi ukazane šanse!

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Okt.2013, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašović: Lider mora da koristi ukazane šanse!

Trener Partizana Vuk Rašović rekao je posle remija protiv Napretka da ekipa koja želi da bude lider na tabeli mora da iskoristi ukazane šanse tokom utakmice.
(FOTO: I. Milutinović)
Crno-beli su u Beogradu igrali sa gostima iz Kruševca nerešeno 1:1, u 10. kolu Superlige Srbije.
Imali smo dosta šansi, ali nismo ih iskoristili, a to je bila situacija pogotovo u drugom poluvremenu. Obično kada se ne iskoriste šanse stigne kazna, primili smo gol posle kiksa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << – izjavio je Rašović nakon susreta u Humskoj.
On je istakao da šanse moraju da se koriste „ako želite da budete lideri”.
Ne slažem se s konstatacijom da smo loše ušli u meč. Da smo iskoristi neku od tri-četiri prilike u prvom poluvremenu verovatno bi sve bilo drugačije – zaključio je Rašović.
Trener Napretka Nenad Milovanović smatra da je ishod susreta u Beogradu „realan”.
Dobro smo se spremili za ovu utakmicu, znali smo da jedino na ovaj način možemo da pariramo Partizanu. Mogli smo i da pobedimo, ali i da izgubimo da je Partizan iskoristio neke od šansi. Postignuti rezultat je realan, a cela moja ekipa, pogotovo mlađi igrači, pokazala je karakter – rekao je Milovanović.
U narednom kolu nacionalne Superlige Partizan u „večitom derbiju” gostuje Crvenoj zvezdi, dok Kruševčani dočekuju ekipu beogradskog Rada.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kruševac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Rašović: Kada se ne iskoriste šanse stigne kazna!

Izvor: NaDlanu.com, 26.Okt.2013

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je posle remija protiv Napretka da ekipa koja želi da bude lider na tabeli mora da iskoristi ukazane šanse tokom utakmice..."Imali smo dosta šansi, ali nismo ih iskoristili, a to je bila situacija pogotovo u drugom poluvremenu. Obično kada se ne iskoriste...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.