Rašović: Lako primljeni golovi

Izvor: B92, 07.Jul.2013, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašović: Lako primljeni golovi

Trener Partizana Vuk Rašović rekao je posle poraza od Austrije na Dejna kupu da je njegova ekipa imala kontrolu nad mečom, ali da su primili lake golove.

Crno-beli' su u meču za treće mesto poraženi od bečke ekipe sa 2:1, iako su imali prednost tokom celog meča, a istim rezultatom su izgubili i od Legije u subotu.

"Bila je ovo još jedna dobra utakmica za nas u kojoj smo imali kontrolu nad loptom, posebno u drugom poluvremenu."

"Ipak, došli smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u situaciju da ponovo lako primamo golove, pa je Austrija stigla do pobede i dva gola praktično bez šuta", rekao je Rašović nakon meča.

Ono što takođe mora da zabrine je slaba realizacija. Mogli su ‘crno-beli’ tri-četiri puta da zatresu mrežu Lindnera, ali se ponovo samo Šćepović upisao u strelce.

"Moraćemo da ispravimo taj aspekt igre jer smo ponovo propustili mnogo prilika. Marko Šćepović je dobro radio na ovim pripremama i to se reflektuje na učinak na terenu. Ne znam još da li će otići ili ostati, sigurno je da bi nam mnogo značilo da bude i dalje sa nama."

Nije trener Partizana propustio priliku da još jednom pohvali najmlađe Danila Pantića i Andriju Živkovića.

"Mladi momci su još jednom pokazali da je pred njima sjajna budućnost. Andrija je imao lepu priliku da postigne gol, šteta što je tako odreagovao, da je iskusniji siguran sam bi šutirao a ne pokušao da asistira", završio je Rašović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rašović: Propuštene šanse i lako primljeni golovi

Izvor: Mondo, 07.Jul.2013

"Moramo da počnemo da koristimo izgledne prilike, inače će biti dosta loše", opominje trener Partizana nakon poraza..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.