Raskol u Jesenicama, odložen meč sa Partizanom

Izvor: Blic, 20.Jan.2012, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raskol u Jesenicama, odložen meč sa Partizanom

Utakmica 26. kola Slohokej lige između Partizana i HD Mladi Jesenice, koja je trebalo da bude odigrana u subotu, 21. januara u ledenoj hali „Pionir“, odložena je zbog organizacionih i finansijskih problema gostujućeg kluba.

Prvi čovek Jesenica Slavko Kanalec podneo je u četvrtak ostavku na mesto predsednika kluba i člana upravnog odbora, zbog finansijske situacije, loših rezultata, i pritisaka navijača zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << slabih partija koje je ove sezone pružio prvi tim Jesenica u austrijskoj EBEL ligi.

Jeseničani su u 39 mečeva ove sezone zabeležili samo devet pobeda, pa kolo pre kraja ligaškog dela takmičenja zauzimaju poslednju poziciju na tabeli EBEL-a.

Mladi tim Jesenica koji nastupa u regionalnoj Slohokej ligi pruža znatno bolje igre i četiri kola pre kraja regularnog dela sezone bori se za četvrto mesto i prednost domaćeg terena u prvom kolu plej-ofa. Ipak, problemi unutar kluba uticali su i na njihove igre, pa su u poslednjih pet mečeva zabeležili samo jednu pobedu.

Kako će novonastale okolnosti uticati na dalji nastup ekipe Mladih Jesenica u Slohokej ligi, kao i na sudbinu meča Partizan – Mladi Jesenice, biće poznato posle skupštine slovenačkog kluba zakazane za ponedeljak, 23. januar.

Povezane vesti: Hokejaši Partizana pobedili Jesenice Hokejaši Partizana savladali Jesenice

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.