Ramadani: Gluposti, Lazar Marković ne ide u Benfiku

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Jan.2013, 01:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramadani: Gluposti, Lazar Marković ne ide u Benfiku

Demantovao je Fali Ramadani minulog vikenda informaciju da će Lazar Marković potpisati ugovor sa Benfikom, a posle pisanja italijanskih i portugalskih medija da su pregovori počeli ostao dosledan u poruci da te vesti nisu tačne.
„Tuto sport” i „O žogo” istovremeno su obavestili čitaoce o, navodno, dolasku Partizanovog napadača u Lisabon, na potpis ugovora sa tamošnjim velikanom.
Gluposti. Lazar je u Beogradu – poruka je Ramadanija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Italijani su Lazara smestili u kontekst vesti da je, posle dvomeča u Ligi Evrope, bio na spisku želja Intera, te je logično što se interesuju za njegovu budućnost.
A Portugalci podsećaju na dobre odnose Čelzija i Benfike i veruju da bi Marković stigao na „La Luš” u vidu pozajmice. Uostalom, ovi klubovi su pre dve godine razmenili igrače: Davida Luiza i Nemanje Matića pre dve godine.
Lazar Marković ne ide u Benfiku – reči su Ljubiše Tumbakovića, direktora Partizana.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ramadani: Lazar ne ide u Benfiku

Izvor: B92, 18.Jan.2013

Fudbalski menadžer Fali Ramadani demantovao je pisanja pojedinih medija da će napadač Partizana Lazar Marković preći u portugalsku Benfiku..."Tuto sport" i "O žogo" istovremeno su preneli vest o navodnom dolasku Partizanovog napadača u Lisabon, na potpis ugovora sa lokalnim velikanom...Italijani...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.