Ramadani: Lazar ne ide u Benfiku

Izvor: B92, 18.Jan.2013, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramadani: Lazar ne ide u Benfiku

Fudbalski menadžer Fali Ramadani demantovao je pisanja pojedinih medija da će napadač Partizana Lazar Marković preći u portugalsku Benfiku.

"Tuto sport" i "O žogo" istovremeno su preneli vest o navodnom dolasku Partizanovog napadača u Lisabon, na potpis ugovora sa lokalnim velikanom.

Italijani su za Lazara napisali da je posle dvomeča u Ligi Evrope bio interesantan Interu, dok su Portugalci podsetili na interesovanje Čelsija, i dobre odnose >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << londonskog tima sa Benfikom koja bi Markovića dovela na pozajmicu.

"Gluposti. Lazar je u Beogradu", kratko je rekao Ramadaniji, kao i sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković: "Lazar Marković ne ide u Benfiku".
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.